Hälsa, vård och omsorg – varför standardisera?

Swedish Medtech’s nätverkspartner SIS, Svenska Institutet för Standarder bjuder in till webinar. (För dig som jobbar i branschen)

Välkommen att delta på det andra av 2 webinars om samhällsnytta, kvalitetssäkring och innovation. Var med och forma framtidens standarder inom hälsa, vård och omsorg genom att vara med och utveckla dem. Ditt engagemang kommer att göra skillnad för ökad patientsäkerhet, kvalitet, kostnadseffektivitet och samhällsnytta.

I årtionden har standarder gjort nytta i det dagliga arbetet inom vård och omsorg inklusive medicinteknik. Det tack vare alla förbättringsidéer som kommer från dig som jobbar i sektorn. Vården liksom specifika tjänster och produkter har utvecklats och anpassats till dagens samhälle och behov.

Det första av 2 SIS webinar, där vi tillsammans med några av Sveriges främsta experter, som deltar i svensk och internationell standardisering inom SIS hälsa-, omsorg- och vårdområde, presenterade konkreta exempel på värdet av standardisering inom sektorn. Under dessa två webbinars kommer vi beröra allt ifrån precisionsmedicin till omsorgstjänster, patientdelaktighet och medicinteknik.

Välkommen med dina erfarenheter och idéer som kan leda till ytterligare framsteg inom hälsa-, omsorg och vårdområdet. Tillsammans vill vi skapa ett mer välmående samhälle och effektivare arbetsmetoder och främja patientsäkerheten.

Välkommen att delta, det är kostnadsfritt. Dagen innan webinaret kommer du att få en Zoom-länk till mötet mailad till dig.

>> Del 2 hålls 4 februari 2021 kl. 13:00-16:00 och fokuserar på patientsäkerhet, lagkrav och nya initiativ

LÄS MER OCH ANMÄLAN

Datum

04 feb 2021
Expired!

Tid

13:00 - 16:00
Swedish Medtech

Arrangör

Swedish Medtech
Webbplats
http://www.swedishmedtech.se
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − tjugo =