
Nutrition vid cancerbehandling
Frågorna om vilken mat som är den bästa för personer med cancer är många och budskapen motstridiga, vilket kan leda till onödig oro och hälsorisker för patienten. Under det här webbinariet sätter vi fokus på mat under och efter cancerbehandling, för att reda ut vad forskningen säger och sticka hål på de vanligaste myterna.
- Har alla som drabbas av cancer risk för undernäring?
- Ska personer med cancer undvika socker?
- Minskar kosttillskott med antioxidanter risken för cancer?
Vem kan delta?
Webbiariet riktar sig till alla inom vården som möter patienter med cancer och deras närstående, men alla intresserade är välkomna att anmäla sig.
Direktsänt digitalt webbinarium
Webbinariet kommer att direktsändas från en studio, föreläsaren kommer antingen vara på plats eller presenterar via videolänk. Du deltar från en dator, läsplatta eller smartphone, och det kommer naturligtvis finnas möjlighet att ställa frågor.
Har du frågor? Skicka gärna ett mail till matochcancer@drf.nu
Varmt välkommen hälsar,
Cancerfonden
Dietisternas Riksförbund – projektet Mat och Cancer
Nutritionsrådet – Akademiska sjukhuset
Regionalt cancercentrum (RCC) Mellansverige
Lämna en kommentar
Want to join the discussion?Dela med dig av dina synpunkter!