Regulatory Summit

31 mars 2022 | Stockholm eller digitalt

Anmälan för den årliga konferensen med fokus på regelverket är öppen!

2018 väckte vi liv i vår regulatoriska konferens och intresset för ämnet fortsätter att växa för varje år. Du som deltar på Regulatory Summit 2022 väljer om deltar på plats eller digitalt – du gör valet när du bokar din plats.

Den 26 maj 2021 trädde MDR i full kraft och det finns fortfarande många utmaningar och knepiga frågeställningar. Vår ambition är att Regulatory Summit, liksom som tidigare år, blir en kunskapsintensiv konferens med de bästa talarna inom området. Alla föredrag kommer finnas tillgängliga i vår digitala plattform under en period efter konferensen.

Agendan för Regulatory Summit tar form!
Traditionsenligt kommer vi få ta del av det senaste från Läkemedelsverket som i vanlig ordning är del i programgruppen. MedTech Europe deltar och ger oss en bild av den komplexa verkligheten med såväl MDR som andra regelverk att förhålla sig till.

Under dagen bjjder vi på spaning kring effekterna av regelverket hittills. Hur har övergången påverkat tillgången på medicintekniska produkter? Ser vi någon effekt på priser och hur fungerar uppdatering av produkter satta på marknaden?

Vi får ta del av intressanta case från bl.a medlemsföretaget Getinge som delger information kring kostnader kopplat till anmält organ. Getinge var först att certifiera sig enligt MDR och berättade om detta 2020 så vi ser fram emot att höra deras analyser.

Under dagen kommer vi dela upp oss i spåren STRATEGI och SPECIALIST
Under Strategispåret kommer vi bland annat få ta del av vad företagen behöver fokusera på och vilka strategiska beslut som behöver tas med hänsyn till om man är tillverkare, distributör eller auktoriserad representant. Vilka beslut behöver fattas för att säkerställa att produkterna ska/kan sättas på marknaden?
Under Specialistspåret dyker vi bland annat ner i frågor kring Post Market Surveillance och snårigheter kring övergångsregler. Vi tittar också på utmaningar med klinisk evidens och Post Market Clinical Follow Up.

Rund bild 2 reg summit_2021_280x280pxProgrammet uppdateras allt eftersom med mer information!

PRAKTISK INFORMATION – ANMÄLAN ÄR ÖPPEN 

DATUM  31 mars 2022
TIDER kl. 09:00 – 16:30
PLATS  Hotell Hilton Slussen i Stockholm // Digitalt
Du väljer om du vill delta på plats eller om du hellre deltar digitalt. Vi bevakar och följer självklart gällande restriktioner för fysiska möten och det kommer finnas goda möjligheter att hålla avstånd för dig som deltar på plats under dagen. Alla deltagare får tillgång till vår digitala plattform för konferensen där alla föredrag kommer finnas tillgängliga under en period efter konferensen. Det kommer finnas möjlighet att nätverka oavsett hur du deltar under dagen!

ARRANGÖRER Konferensen arrangeras av Swedish Medtech i samarbete med Läkemedelsverket som är en viktigt partner i programkommittén för Regulatory Summit och deltar ofta under flera programpunkter.

AVGIFT Alla avgifter är exkl. moms.
För dig som deltar på plats: 3 950 kr för deltagare från medlemsföretag och 5 500 kr för ickemedlemmar.
För dig som deltar via länk: 2 950 kr för deltagare från medlemsföretag och 4 500 kr för ickemedlemmar.

För att boka en kurs/event via kortbetalning, klicka på en av knapparna nedan.

Betala med kort (ej medlem)Betala med kort (medlem)

KONTAKT – Vad vill du veta mer om?
Du som har förslag på programpunkter eller talare uppmanas höra av dig till  Pernilla Andrée på mejl eller telefon 0765-38 46 17.

Antalet deltagare är begränsat och anmälan är bindande. Uppstår problem med deltagande finns dock möjlighet att överlåta platsen till en kollega från samma företag

Datum

31 mar 2022
Expired!

Tid

09:00 - 16:30
Swedish Medtech

Arrangör

Swedish Medtech
Webbplats
http://www.swedishmedtech.se
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Copyright - Fokus Patient