”Kardiovaskulär sjukdom i ett brett perspektiv”

I januari är det dags för den 19:e upplagan av den årliga konferensen för läkare inom hjärt-kärlområdet – nu med Hjärt-Lungfonden som arrangör.

”Kardiovaskulär sjukdom i ett brett perspektiv” är en av landets mest omfattande utbildningsaktiviteter. Under två dagar får du möta forskare vars resultat ligger bakom behandlingsriktlinjer och lyssna till föreläsningar om viktiga nyheter av praktisk och klinisk betydelse.

Vår programkommitté har bjudit in en rad mycket kunniga föreläsare som kommer att uppdatera dig på ny och kliniskt användbar forskning.

Mötet stöds av Svenska Kardiologföreningen och Svensk förening för allmänmedicin (SFAM), är LIPUS-certifierad och ger CME-poäng för den som önskar.

Speciellt i dessa tider är att vi inte kan ses öga mot öga så programmet sänds virtuellt med samma upplägg och innehåll såsom det vore på plats. Tekniska lösningar ger er möjlighet till interaktion, frågor och diskussion där ni även får tips och råd samt tid för att kunna lyfta egna funderingar.

Välkommen med din anmälan snarast möjligt, https://sv-se.invajo.com/event/hj%C3%A4rtlungfonden/kardiovaskul%C3%A4rsjukdomiettbrettperspektiv

Datum

22 - 23 jan 2021
Expired!

Tid

08:00 - 15:00

Kostnad

Kostnadsfritt

Platser

Digitalt möte
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =